Voćni čaj od aronije sa 60% voćne mase

 

 

 

 

Voćni čaj od aronije sa 60% voćne mase (150 grama)

 

 

 cena:

   550 din


plus troškovi transporta na Vašu adresu.             

  • Broj artikla: ČA-200
  • Isporuka: Rasprodato

Čaj od aronije visokog bio-kvaliteta je veoma poseban čaj. Napravljen je Aronia-Original novom metodom od biljnih ostataka, posle hladnog ceđenja aronija bobica u matični sok. Ostaci su posebno bogati polifenolom. Ukus aronija čaja je snažan i harmoničan. Mešavina voćnog čaja je isključivo od bio kontrolisanih proizvoda i sadrži do 60% aronije, jabuke, ljuske narandže, ljuske cimeta i cveta hibiskusa. Proizveden je po tradicionalnoj tehnologiji, mešan ručno i punjen sa velikom pažnjom i ljubavlju.

Priprema:
Za veliku šolju čaja od 250ml su potrebne dve pune kašikice čaja aronije. Čaj promešati i ostaviti 10 minuta. Pre upotrebe tamnocrveni čaj još jednom promešati. Nezaslađen čaj od aronije je voma ukusan. Naravno po želji se može zasladiti medom ili nekim drugim zaslađivačem.

 

Specijalni voćni čaj od aronije sa 100% voćne mase

 

 

 

 

Specijalni voćni čaj od aronije sa 100% voćne mase (150 grama)

 

 

 cena:

   600 din


plus troškovi transporta na Vašu adresu.             

  • Broj artikla: ČAS-200
  • Isporuka: Rasprodato

Čaj od 100% aronije visokog bio-kvaliteta je veoma poseban čaj. Napravljen je Aronia-Original novom metodom od biljnih ostataka, posle hladnog ceđenja aronija bobica u matični sok. Ostaci su posebno bogati polifenolom. Ukus aronija čaja je snažan i harmoničan. Mešavina voćnog čaja je isključivo od bio-kontrolisanih proizvoda i sadrži do 100% aronije. Proizveden je po tradicionalnoj tehnologiji, mešan ručno i punjen sa velikom pažnjom i ljubavlju.

Priprema:
Za veliku šolju čaja od 250ml su potrebne dve pune kašičice (bolje tri) čaja aronije. Čaj promešati i ostaviti 10 minuta. Pre upotrebe tamnocrveni čaj još jednom promešati. Nezaslađen čaj od aronije je voma ukusan. Naravno, po želji se može zasladiti medom ili nekim drugim zaslađivačem..